Overslaan en naar de inhoud gaan

Wageningen

Poly Ede Wageningen - Poly-positive-stories Positive-poly verhalen

11 juli 2024 19:00 - 11 juli 2024 20:00

Een activiteit van Poly Ede Wageningen.

Deel je gelukkige poly-momenten. Deze avond beginnen we met het delen van onze positievere poly-ervaringen. Denk aan je vrolijke poly-anekdotes of schrijf, als je daar zin in hebt, een kort verhaal of gedicht en deel deze met de groep. Wat waren echt ontroerende, mooie, fijne, liefdevolle en/of grappige momenten die je hebt meegemaakt tijdens je polyamoreuze reis? We gaan er iets moois van maken.

Je kunt je opgeven via het volgende formulier:

Poly Ede Wageningen - Polyamory, a lifestyle choice or born this way? Polyamorie, geaardheid of levensstijl?

12 september 2024 19:00 - 12 september 2024 20:00

Een activiteit van Poly Ede Wageningen.

100% polyamoreus en 100% monogaam  kun je zien als uiteinden van een schaal. De mensen die aan bijde uiteinden zijn, zullen meer geneigd zijn hun ervaringen als een geaardheid te ervaren. De mensen in het midden ervaren hun monogame/polyamoreuze levens meer als een keuze. Misschien is dat anders voor hoe je je voelt over zelf meerdere partners hebben tegen over hoe je je voelt over je partners andere relaties. 

Poly Ede Wageningen - Personal development and life stages: How do your partners and relationship style influence them?

10 oktober 2024 19:00 - 10 oktober 2024 20:00

Een activiteit van Poly Ede Wageningen.

Zelfontwikkeling en levensfases: Hoe worden ze beïnvloed door verschillende partners of door je relatiestijl?
Ook als volwassene kun je je ontwikkeling in stadia zien. Daar zijn verschillende modellen voor. Die ontwikkeling kan anders verlopen als je een verandering hebt in je poly leven, andere stijl, andere mensen of ervaringen. Misschien ga je bijvoorbeeld weer op ontdekking terwijl je meer een rustig zelfbeeld had. Hoe zijn die veranderingen voor jou en wat voor effect hebben die op je relaties?