Overslaan en naar de inhoud gaan
Amsterdam
20
jul 2024
Den Haag
26
jul 2024
Haarlem
26
jul 2024
Nijmegen
09
aug 2024
Amsterdam
10
aug 2024

Contact

Deze site is eigendom van de Stichting Polyamorie Nederland. Meer info over de stichting en het bestuur vind je hier. Je kunt ons een bericht sturen op stichting@polyamorie.nl.

Facebookgroep

We beheren als stichting een gesloten Facebookgroep. Die kan je hier vinden. De Facebookgroep is in principe niet bedoeld voor journalisten, onderzoekers en andere professionals die uitsluitend uit hoofde van hun beroep deelnemen. Als je interviewees zoekt, kun je contact opnemen via de mail, dan kunnen wij een oproep voor je plaatsen. Als je toch lid wilt worden dan zullen we dat toekennen als je inzichtelijk kunt maken wat de meerwaarde is van zelf deelnemen ten opzichte van een oproep die door ons wordt geplaatst. Bij de Facebookgroep zijn we daar nog wat kritischer in, omdat mensen daar onder hun eigen naam lid zijn.

Journalisten

Ben je journalist of onderzoeker en wil je in gesprek over de maatschappelijke en politieke doelen van Stichting Polyamorie Nederland? Stuur dan ook een mailtje.

Participanten voor onderzoek

Zoek je interviewees? Stuur een bericht via het contactformulier en we helpen je door een oproep in ons netwerk, in de nieuwsbrief en/of onze besloten facebookgroep. Als je als journalist of onderzoeker aanwezig wilt zijn bij een polyborrel of polyamoriecafé, kijk dan even hieronder.

Afspraken aanwezigheid evenementen voor journalisten/onderzoekers

Een van doelen van SPN is het vergroten van de bekendheid van polyamorie, en, breder gezien, non-monogamie op basis van consensus, zodat de acceptatie van non-monogamie in het dagelijks leven wordt vergroot. Als onderzoeker en als journalist kun je daar met je werkzaamheden aan bijdragen en daarom wil SPN je daarbij helpen. Belangrijk is wel dat het andere hoofddoel, namelijk (h)erkenning en community bieden aan gelijkgestemden, en de huisregels rondom veiligheid en anonimiteit, daarbij niet in het geding komen. 

Neem contact met ons op

Als je ons een bericht wilt sturen, kan dat via ons contactformulier.