Overslaan en naar de inhoud gaan

Over Stichting Polyamorie Nederland

Doel

Het doel van Stichting Polyamorie Nederland (SPN) is het bevorderen van het delen van informatie, kennis en ervaring op het gebied van (meervoudige) liefdesrelaties en het bieden van de mogelijkheid gelijkgestemden te ontmoeten, zowel virtueel als in real life. Daarnaast streeft de stichting naar meer acceptatie van polyamorie in de samenleving en politiek. SPN heeft een ideëel doel en geen winstoogmerk. Wil je op de hoogte blijven van activiteiten op het gebied van polyamorie? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Bestuur

Het bestuur bestaat uit Anouk de Vlieg (voorzitter), Peter, Hans en Mik. Met z’n allen zijn ze actief met het informeren en ondersteunen van degenen die kiezen voor, gestimuleerd worden door en geïnteresseerd zijn in zaken rondom polyamorie en aanverwante levensstijlen.

Jouw hulp is welkom

Is er geen polyamoriecafé of polyborrel bij jou in de regio? Organiseer het zelf! We helpen je er graag bij en zijn de eerste keer aanwezig ter ondersteuning. Neem contact op, dan helpen we je mee.
Wil je bijdragen aan deze site door het schrijven van blogs of andere artikelen, heb je aanvullingen of correcties of wil je op een andere manier helpen? Je bent meer dan welkom, vul het contactformulier in en we nemen contact met je op.

Niet zelf een borrel organiseren maar toch polyamorie een warm hart toedragen?
Steun ons! Doneer op NL27 BUNQ 2079 6189 54 t.n.v. Stichting Polyamorie Nederland. Donaties worden gebruikt om de website, nieuwsbrief en onze politieke activiteiten draaiende te houden. SPN heeft op dit moment nog geen ANBI-status, dus je kunt je giften niet aftrekken van de belastingen.

Ontstaansgeschiedenis polyamorie.nl en SPN

In 2005 richtte Ageeth Veenemans polyamorie.nl op. Ook schreef zij het boek Ik hou van twee mannen, waarmee ze polyamorie in Nederland op de kaart zette. In augustus 2014 heeft SPN de website overgenomen van Ageeth. SPN is 1 juli 2014 opgericht door Brigitte van Geffen, Jan Tromp, Helene Baayen en Benny Lobo.