Overslaan en naar de inhoud gaan
Amsterdam
20
jul 2024
Den Haag
26
jul 2024
Haarlem
26
jul 2024
Nijmegen
09
aug 2024
Amsterdam
10
aug 2024

Poly Ede Wageningen - Autonomy, security, hierarchy? Vrijheid, veiligheid, hiërarchie?

Een activiteit van Poly Ede Wageningen

Het onderwerp hiërarchie kan behoorlijk controversieel zijn in de polyamoreuze wereld. Er zijn veel theorieën aan dit onderwerp gewijd. In Polywise stelt de auteur dat er meestal een vorm van hiërarchie aanwezig is. Je moet tenslotte rekening houden met, en veiligheid bieden aan de mensen die al in je leven zijn. Verschillende mensen kunnen deze overwegingen en verantwoordelijkheden richting bestaande partners op drastisch verschillende manieren bekijken. Hoe worden deze theorieën vertaald naar de praktijk? Hoe definieer je de verantwoordelijkheden ten opzichte van je bestaande relaties en de bestaande relaties van anderen? Wat heb jij nodig om je vrij te voelen? Wat heb je nodig om je veilig te voelen?

Je kunt je opgeven via het volgende formulier:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSczdHBj5ifKXWrcVoZ4PZYd8OBR08svArIxXZk1VpL7XRGflg/viewform

Je kunt Poly Ede Wageningen ook mailen op polyedewageningen@gmail.com.

Organisatie

donderdag 20 juni 2024 19:30 tot donderdag 20 juni 2024 22:00
Online event