Overslaan en naar de inhoud gaan

Poly Ede Wageningen - Polyamory, a lifestyle choice or born this way? Polyamorie, geaardheid of levensstijl?

Een activiteit van Poly Ede Wageningen.

100% polyamoreus en 100% monogaam  kun je zien als uiteinden van een schaal. De mensen die aan bijde uiteinden zijn, zullen meer geneigd zijn hun ervaringen als een geaardheid te ervaren. De mensen in het midden ervaren hun monogame/polyamoreuze levens meer als een keuze. Misschien is dat anders voor hoe je je voelt over zelf meerdere partners hebben tegen over hoe je je voelt over je partners andere relaties. 

In hoeverre je poly als een keuze ervaart kan ook beïnvloeden hoe je de relatie en diens processen bekijkt. Als een (potentiële) partner dat anders ervaart, in hoeverre heeft dat consequenties voor je relatie? En op welke manier?

Je kunt je opgeven via het volgende formulier:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSczdHBj5ifKXWrcVoZ4PZYd8OBR08svArIxXZk1VpL7XRGflg/viewform

Je kunt Poly Ede Wageningen ook mailen op polyedewageningen@gmail.com.

Organisatie

donderdag 12 september 2024 19:30 tot donderdag 12 september 2024 20:00
Online event