Overslaan en naar de inhoud gaan

Polyborrel Haarlem

Polyborrel Haarlem

27 oktober 2023 19:00 - 27 oktober 2023 23:00

Terwijl we nog even de nazomer vieren en uitkijken naar de herfst, hebben we besloten om niet alleen van seizoen te wisselen, maar ook van locatie! We hebben een fijne nieuwe plek gevonden, net zo centraal en goed bereikbaar, maar nu met de gelegenheid om ook wat te kunnen eten. Wij kijken ernaar uit om weer bekenden te mogen ontmoeten en nieuwe mensen te begroeten!

<Read for English below>

Deze borrel organiseren we om te kunnen kletsen met gelijkgestemden en om ervaringen/ideeën uit te wisselen. Jasper, Melanie en Monica zorgen voor de organisatie van dit feestje.

Polyborrel Haarlem

22 december 2023 19:00 - 22 december 2023 23:00

Welkom bij de zevende editie van onze polyborrel in Haarlem, die opnieuw plaatsvindt op de vierde vrijdag van de maand, op 22 december! We zijn heel blij om te zien hoe onze lokale polycommunity blijft groeien, met enthousiaste deelnemers uit zowel Haarlem als daarbuiten. Of je nu een vertrouwd gezicht bent of helemaal nieuw, bij ons vind je direct aansluiting in dit diverse gezelschap. Samen creëren we een warme en inclusieve omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn.