Overslaan en naar de inhoud gaan
Amsterdam
20
jul 2024
Den Haag
26
jul 2024
Haarlem
26
jul 2024
Nijmegen
09
aug 2024
Amsterdam
10
aug 2024

Poly Daten: Sprakeloos

Dit is een activiteit van De Ont-Moeting.

Heb jij ruimte voor meer liefde of andere fijne connecties in je leven? Lijkt het je wel wat om de woorden in het daten even achter je te laten? Kom dan meedoen met Sprakeloos.

Wat gaan we doen? Daten! Sprakeloos is een begeleide middag waarop je gelijkgestemden en nieuwe connecties kunt ontmoeten. Net als in een speeddate (of eigenlijk: slow date), zul je steeds weer een ander tegenover je hebben. Echter, deze date middag is net even anders. Want er wordt alleen gesproken door de begeleiding. Hoe ontmoet je elkaar dan? Met je ogen. Met je glimlach. Met je handen. Met bewegingen. Met je energie. Geen zorgen, wij nemen de leiding en doen suggesties voor iedere ontmoeting. Kom je ook spelen? Een beetje ervaring met tantra of meditatie is vereist.

Dit evenement is bedoeld voor mensen die polyamorie of een andere vorm van ethische non-monogamie beoefenen. Omdat er heel veel variatie is in op wie mensen wel of niet vallen, houden we op deze middag weinig rekening met m/v/x. Daarnaast is dit event zonder leeftijdsgrens (vanaf 18). Dat betekent dat je ook 1-op-1 ontmoetingen zal hebben met iemand van een geslacht of leeftijd waar je voorkeur niet naar uit gaat. De oefeningen / suggesties zullen er hopelijk voor zorgen dat je ook dan een leuke ontmoeting kan hebben.

Klinkt het toch een beetje spannend? Geen zorgen, zo spannend wordt het niet op deze middag. Er is natuurlijk aandacht voor consent (hoe doe je dat in stilte?) en je wordt alleen aangeraakt als jij dat wil. Kleren blijven uiteraard aan. En als het toch net te spannend wordt kun je er altijd voor kiezen om een stukje niet mee te doen.

Let op: This event is in Dutch. Is your Dutch not as good as you'd like? Send a message and we'll figure something out.

Wees welkom! Op:
Zaterdag 31 augustus van 15.15 tot 17u
In Leiden vlakbij Station Lammenschans
Investering: €18
Er is plek voor 18 personen, dus wees er snel bij!

Aanmelden kan op:
https://hipsy.nl/event/60852-poly-daten-sprakeloos

Organisatie

zaterdag 31 augustus 2024 15:15 tot zaterdag 31 augustus 2024 17:00
Online event