Overslaan en naar de inhoud gaan
Amsterdam
20
jul 2024
Den Haag
26
jul 2024
Haarlem
26
jul 2024
Nijmegen
09
aug 2024
Amsterdam
10
aug 2024

Ontmoeting in de Fabriek – PolySlowDate

Een activiteit van Pluk de Liefde. Aanmelden kan via de volgende link:
https://www.plukdeliefde.nl/events/polyslowdate-in-de-fabriek/

Deze meeting is speciaal bedoeld voor mensen die open staan voor nieuwe poly-verbindingen. Dat kunnen liefdesrelaties zijn, maar bijvoorbeeld ook ‘gewone’ vriend­schappen. Wie weet wil je ook wel eens een vriend of vriendin of iemand anders vinden met wie je iets gezelligs opbouwt. Voorwaarde voor deelname is dat je in ieder geval interesse hebt om een nieuw contact aan te gaan.

Ont-moet!
Het accent van de Ontmoeting in de Fabriek ligt op ‘ont-moeten’. Er moet helemaal niets. Het kan zijn dat je er iets moois aan overhoudt, het kan ook zijn dat dat niet gebeurt. Waarschijnlijk heb je dan wel een fijn gesprek en een gezellige middag gehad. Of er ontstaat een leuk mailcontact of een beginnetje van een vriendschap. Ga er vooral ontspannen in en geniet van het contact…

Voor wie?
Mensen (m/v/anders) die open staan voor nieuwe verbindingen. Je kunt op het event kenbaar maken of je op zoek bent naar mannen, vrouwen, mensen die zich als anders definiëren of voor iedereen. We maken hiervoor gebruik van stickertjes.

Wat ga je meemaken?
Vanuit Pluk de Liefde zorgen we voor een goede, veilige sfeer en creatieve gespreksvormen om in (echt) contact te komen met mensen die je nog niet kent. Er zijn diverse rondes, waarbij je mensen ont-moet op heel verschillende manieren. We hebben spontane en meer ‘gestructureerde’ ontmoetingen met vragen. Laat je verrassen! Er zijn gesprekjes in groepjes en ook in tweetallen. Tijdens de ontmoetingen en zeker ook in de pauze en erna ben je helemaal vrij om je uitgebreider voor te stellen en contact te leggen.

We gaan er vanuit dat het programma rond 18:30 à 19:00 uur eindigt. Als je het leuk vindt, kun je natuurlijk blijven, tot uiterlijk 19:30 uur.

In de Fabriek
We hebben een mooie en heel leuke locatie gevonden in Den Bosch, op loopafstand van het centraal station. Het is een oude fabriek, industrieel erfgoed, die is omgebouwd tot een modern eigentijds cultuurcentrum. Binnen hebben we op de begane grond onze eigen ruimte. Bij mooi weer is er plek op het binnenterras.

Datum/tijd
Zondag 7 juli vanaf 15:30 uur. Sluitingstijd 19:30 uur.

Kosten
€15,00 toegang. Enkele lekkere hapjes tijdens de pauze en na afloop zijn bij de entreeprijs inbegrepen. Drankjes betaal je zelf, met pinpas.

Organisatie
Stichting Pluk de Liefde. We zijn als team aanwezig voor begeleiding. We regisseren voor jullie fijne ontmoetingen en zorgen voor een goede sfeer.

Huisregels
Onze events zijn bedoeld voor mensen die bezig zijn met liefde en relaties in meervoud. Zie de huisregels van Pluk de Liefde. Op dit event gelden spelregels om te zorgen dat een ieder zich prettig en veilig blijft voelen. Flirten is helemaal prima, ‘jagen’ en opdringerig gedrag helemaal niet. Ieders ‘nee’ wordt gerespecteerd. Terwijl je wel alle ruimte krijgt om vrijmoedig kennis te maken… daarvoor hanteren we speelse manieren.

Privacy
Polyamorie is een populair onderwerp voor pers en sociale wetenschappers. Voor vrijwel elke activiteit krijgen we wel één of meerdere aanvragen. Wil je als journalist, programmamaker of onderzoeker kennismaken of een interview houden? Neem van tevoren contact op met de organisatie. We zullen dan bekijken of we je kunnen helpen. Op dit event zijn opnames en interviews niet toegestaan.

Opgeven
Je kunt je uitsluitend aanmelden via deze site, zie onder. Aanmelden en eventueel annuleren kan tot 5 dagen van tevoren. Let er op dat je te bereiken bent op het e-mailadres dat je bij de aanmelding opgeeft.

Terwille van balans in de samenstelling van de groep, kan het zijn dat we een wachtlijstje gaan aanleggen of een limiet stellen. We willen dat mensen die komen ook genoeg mogelijke partners vinden voor een nieuw contact.

Let op: Om de aantallen mannen, vrouwen en anderen in evenwicht te houden hebben we op dit moment een wachtlijst voor mannen. Je hoort dan van ons zodra er weer plek is. Vrouwen en mensen die ‘anders’ zijn kunnen zich nog wel aanmelden.

Organisatie

zondag 7 juli 2024 15:30 tot zondag 7 juli 2024 19:30
Online event