Overslaan en naar de inhoud gaan
Haarlem
24
mei 2024
Amsterdam
25
mei 2024
Leiden
26
mei 2024
Roosendaal
12
jun 2024
Nijmegen
14
jun 2024

Polyborrel Eindhoven

Een activiteit van Pluk de Liefde.

Zin om bij te praten met gelijkgestemden en nieuwe mensen te ontmoeten? De Polyborrel Eindhoven is een informele borrel voor polyamoristen en degenen die daarin voor zichzelf geïnteresseerd zijn. Ervaringen uitwisselen, kennismaken en gezelligheid staan centraal. Ook een leuke gelegenheid om eens met meer partners tegelijk uit te gaan! Ben je voor het eerst? Geen nood! Je bent echt de enige niet. De sfeer is heel open. Immers, iedereen komt om anderen te ontmoeten. We maken je ook graag even wegwijs.

Locatie
Een gezellig café in het centrum van de stad, goed bereikbaar per openbaar vervoer en auto. De precieze details ontvang je na aanmelding.

Tijd
We beginnen om 20u en houden op als de laatste weggaat of het café sluit.

Kosten
Deelname is helemaal gratis. Je drankjes betaal je zelf.

Meer details
Kijk even onder Wat is….? en de Huisregels.

Organisatie en Contact
Polyborrel Eindhoven wordt georganiseerd door Pluk de Liefde. Wil je nog wat meer informatie? Neem even contact op met Joost via joost@plukdeliefde.nl. Dit mailadres is niet voor aanmeldingen. Zie daarvoor hier beneden.

Aanmelden – verplicht
Omdat het soms zo storm loopt dat we de limiet van de cafébaas overschrijden is aanmelden verplicht, ook voor vaste gasten. Aanmelden kan via:
https://www.plukdeliefde.nl/events/polyborrel-eindhoven-107/

Organisatie

dinsdag 2 juli 2024 20:00 tot dinsdag 2 juli 2024 23:59
Online event