Overslaan en naar de inhoud gaan
Haarlem
24
mei 2024
Amsterdam
25
mei 2024
Leiden
26
mei 2024
Roosendaal
12
jun 2024
Nijmegen
14
jun 2024

Polyamoriepicknick Rotterdam

Zin om bij te praten met gelijkgestemden en nieuwe mensen te ontmoeten? De Polyamoriepicknick Rotterdam is een informele bijeenkomst voor iedereen die zich bezighoudt met polyamorie of andere vormen van ethische non-monogamie, of daarin voor zichzelf geïnteresseerd is. Ervaringen uitwisselen, kennismaken en gezelligheid staan centraal. Ook een leuke gelegenheid om eens met meer partners tegelijk uit te gaan! Ben je voor het eerst? Geen nood! Je bent echt de enige niet. De sfeer is heel open. Immers, iedereen komt om anderen te ontmoeten. We maken je ook graag even wegwijs.

Locatie
Het Park, Baden Powelllaan in Rotterdam, bij de Euromast.

Kosten
Deelname is helemaal gratis. Neem wel zelf wat te eten en te drinken mee.

Organisatie en Contact
De Polyamoriepicknick Rotterdam wordt georganiseerd door Liesbeth Lindeboom en William Altheer. E-mail: polyamorierotterdam@gmail.com.

Aanmelden
We stellen het erg op prijs als je je wilt aanmelden. Dat kan via dit formulier: https://forms.gle/ZtgWtfKebG7gt5mn9. Je kunt op dat formulier ook aangeven of je op de hoogte gehouden wilt worden van toekomstige activiteiten van Polyamorie Rotterdam.

Organisatie

zondag 23 juni 2024 14:00 tot zondag 23 juni 2024 17:00
Online event