Overslaan en naar de inhoud gaan

Polyborrel Nijmegen

Het is weer tijd voor de Nijmeegse Polyborrel. Doe gezellig een drankje met ons mee! De polyborrel is voor iedereen die consensuele non-monogamie een plek in hun leven geeft of daar (zijdelings) benieuwd naar is. Ook als je nog helemaal geen ervaring hebt met polyamorie ben je uiteraard meer dan welkom!

Wie organiseert deze activiteit?
Dit is een activiteit van PolyamorieNijmegen.org.

Waar is het?
In het Roze Huis, Sint Anthoniusplaats 1, Nijmegen. Dit is ongeveer 15 minuten wandelen vanaf station Nijmegen Centraal. Parkeren kan het voordeligst in Parkeergarage Eiermarkt (avondtarief, €0,50 per uur), op 5 minuten loopafstand. Het Roze Huis is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Planning
20:00 Deuren open
23:45 Afronden borrel
00:00 Sluiting

Wat kost het?
Deelname is gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Vragen?
Heb je nog vragen, stuur een mail aan polyborrelnijmegen@gmail.com.

vrijdag 14 juni 2024 20:00 tot vrijdag 14 juni 2024 23:59
Online event