Overslaan en naar de inhoud gaan

Polyborrel West-Brabant

Een borrel georganiseerd door Polyborrel West-Brabant.

“Omdat onze eerste polyborrel in West Brabant een leuke opkomst had, organiseren wij, Maarten en Bianca, op 12 juni opnieuw de polyborrel West Brabant. Wil jij in een ontspannen sfeer samen komen met gelijkgestemden, oprecht geïnteresseerden en open voor de vele vormen die polyamorie bevatten, ben jij samen of alleen weer van harte welkom vanaf 19:30 in Roosendaal.”
     
Locatie
Wij hebben een hele fijne locatie in Roosendaal. Parkeren kan op meerdere locaties niet ver van het café. Ook is de locatie op loopafstand van het station
     
Kosten
Deelname is helemaal gratis, je drankjes betaal je zelf.
     
Organisatie en Contact
Heb je vragen voorafgaand stel ze via
polyborrelwestbrabant@gmail.com
     
Aanmelden 
Omdat wij van te voren het aantal deelnemers moeten doorgeven vragen wij wel je van te voren aan te melden via polyborrelwestbrabant@gmail.com. Wij bevestigen altijd dat we jouw aanmelding hebben ontvangen en een aantal dagen van te voren sturen wij nog een herinnering met de locatie.

woensdag 12 juni 2024 19:30 tot woensdag 12 juni 2024 23:59
Online event