Overslaan en naar de inhoud gaan
Haarlem
24
mei 2024
Amsterdam
25
mei 2024
Leiden
26
mei 2024
Roosendaal
12
jun 2024
Nijmegen
14
jun 2024

Poly Daten: Sprakeloos

Heb jij ruimte voor meer liefde of andere fijne connecties in je leven? Lijkt het je wel wat om de woorden in het daten even achter je te laten? Kom dan meedoen met Sprakeloos.

Wat gaan we doen? 
Daten! Sprakeloos is een begeleide middag waarop je gelijkgestemden en nieuwe connecties kunt ontmoeten. Net als in een speeddate (of eigenlijk: slow date), zul je steeds weer een ander tegenover je hebben. Echter, deze date middag is net even anders. Want er wordt alleen gesproken door de begeleiding. Hoe ontmoet je elkaar dan? Met je ogen. Met je glimlach. Met je handen. Met bewegingen. Met je energie. Geen zorgen, wij nemen de leiding en doen suggesties voor iedere ontmoeting. Kom je ook spelen?

Voor wie?
Merk op dat deze dag niet door Pluk de Liefde wordt georganiseerd. Ditevenement is bedoeld voor mensen die polyamorie of een andere vorm van ethische non-monogamie beoefenen. Omdat er heel veel variatie is in op wie mensen wel of niet vallen, houden we op deze middag weinig rekening met geslacht. Daarnaast is dit event zonder leeftijdsgrens (vanaf 18). Dat betekent dat je ook 1-op-1 ontmoetingen zal hebben met iemand van een geslacht of leeftijd waar je voorkeur niet naar uit gaat. De oefeningen / suggesties zullen er hopelijk voor zorgen dat je ook dan een leuke ontmoeting kan hebben.

Klinkt het toch een beetje spannend? Geen zorgen, zo spannend wordt het niet op deze middag. Er is natuurlijk aandacht voor consent (hoe doe je dat in stilte?) en je wordt alleen aangeraakt als jij dat wil. Kleren blijven uiteraard aan. En als het toch net te spannend wordt kun je er altijd voor kiezen om een stukje niet mee te doen.

Waar en wanneer?
Wees welkom! Op: vrijdag 17 mei, van 16.15-18u
In Leiden vlakbij Station Lammenschans
Investering: €18
Tickets via: https://hipsy.nl/event/49821-poly-daten-sprakeloos

Er is plek voor 20 personen, dus wees er snel bij!

Organisatie

vrijdag 17 mei 2024 16:00 tot vrijdag 17 mei 2024 18:00
Online event