Overslaan en naar de inhoud gaan
Rotterdam
10
apr 2024
Amsterdam
13
apr 2024
Leiden
18
apr 2024
Leiden
20
apr 2024

Polytalks Amsterdam

Doe mee met een ontspannen middag vol poly-gerelateerde gesprekken met gelijkgestemden!

Locatie
Gegeven tijdens registratie

Voor wie?
Iedereen, die poly minded en/of geïnteresseerd is. De voertaal van de Polytalks is Engels.

Door wie?
Deze borrel wordt georganiseerd door de International Polyamory Meetup group. Wij organiseren regelmatig borrels in Amsterdam en Den Haag met voortaal Engels.

Wat gaat er gebeuren?
Dit is een uitbreiding van onze maandelijkse sociale evenementen en is meer gericht op diepgaande, begeleide discussies. Het aantal deelnemers is beperkt tot 25 en zal worden opgesplitst in kleinere discussiegroepen die verschillende poly-onderwerpen behandelen. Het doel is om van elkaars ervaringen te leren en om elkaar waar nodig te kunnen ondersteunen. Of je nu nieuw, ervaren of gewoon nieuwsgierig bent, je bent van harte welkom om mee te doen! Alle poly-positieve mensen zijn welkom, je hoeft dus niet poly te zijn om mee te kunnen doen.

Aanmelden en meer informatie
Wil jij meedoen, meld je dan aan (open 11.02.24, 11:00) door onze  International Polyamory Meetup group:  https://www.meetup.com/amsterdam-international-polyamory-meetup/  Vragen kunnen gesteld worden bij voorkeur in bovenstaande groep link, maar kan ook hier: infointernationalpolyamory@gmail.com

***** In English *****
Join us for a relaxed afternoon of poly-related conversations with like-minded people!

Location
Given during registration

For whom?
Whether you are new, experienced, or just curious, you are welcome to join! All poly and poly friendly folk are welcome, you don't have to be poly to attend. The primary language of this event is English.

By whom?
This event is organized by the International Polyamory Meetup group.  We organize social meet-ups every month in both Amsterdam and The Hague.

What's going to happen?
This is an extension of our monthly social events and is focused on more in-depth structured discussions.  Attendees are capped at 25 and will break out into smaller facilitated discussion groups on various poly topics. Our goals for this event are to learn from each other's experiences and support each other along the way. Whether you are new, experienced, or just curious, you are welcome to join! All poly and poly friendly folk are welcome, you don't have to be poly to attend.

Sign up and more information
Would you like to join us? Please sign up (open 11.02.24, 11:00) through our International Polyamory Meetup group: https://www.meetup.com/amsterdam-international-polyamory-meetup/
Questions can preferably be asked in the group link above, but can also be asked here: infointernationalpolyamory@gmail.com

zondag 5 mei 2024 14:00 tot zondag 5 mei 2024 18:00
Online event