Overslaan en naar de inhoud gaan
Rotterdam
10
apr 2024
Amsterdam
13
apr 2024
Leiden
18
apr 2024
Leiden
20
apr 2024

Polyborrel Delft

Op zondagmiddag 28 april, van 15:00 tot 18:00 organiseren we een polyborrel in Delft. We vinden het leuk als je er (weer) bij bent!

We komen samen om bij te praten en ervaringen uit te wisselen over het leven, de liefde en alles wat met polyamorie te maken heeft. We doen ons best om een veilige omgeving te bieden waarin iedereen zich welkom voelt, ongeacht gender, seksuele gerichtheid, levensstijl of vorm van polyamorie of ethische nonmonogamie. Als het de eerste keer is dat je een polyborrel bezoekt, maken we je graag even wegwijs. Deelname is gratis, drankjes zijn voor eigen rekening. 

Als je je aanmeldt, ontvang je een paar dagen voor de borrel via mail nog wat extra informatie en de exacte locatie, we houden rekening met bereikbaarheid en toegankelijkheid. Aanmelden kan via dit formulier: https://forms.gle/YWY9VkgLZSZU49xT8. Je kunt op dat formulier ook aangeven als je nu niet kunt, maar als je wel op de hoogte gehouden wilt worden van toekomstige activiteiten van Polyborrel Delft. Als je juist geen mails meer wilt ontvangen, kun je dat aangeven via email.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons bereiken via dit mailadres.

Liefdevolle groetjes, van Mélanie Warmenhoven en Femke Kessels

Organisatie

zondag 28 april 2024 15:00 tot zondag 28 april 2024 18:00
Online event