Overslaan en naar de inhoud gaan
Amsterdam
06
mrt 2024
Groningen
09
mrt 2024
Amsterdam
10
mrt 2024
Rotterdam
13
mrt 2024

Workshop online: daten en flirten

Een activiteit van Pluk de Liefde.

Ont-moeten, daten en flirten
Misschien vind jij het fantastisch om andere poly’s op te zoeken en heb je binnen de kortste keren een geweldige date. Het kan ook zijn dat je het lastig vindt om op zoek te gaan en behoefte hebt aan uitwisseling of tips hierover. We gaan na waar je andere poly’s kunt vinden en hoe je een contact kan opbouwen op een manier waar je je goed bij voelt. Hoe kom je tot een ont-moeting? Inclusief een mini-cursus flirten…!

Praktisch
Inloop vanaf 19:45 uur met je eigen lievelingsdrankje. Vanaf 20:00 uur starten we met kennismaking en presentaties. Na afloop van het programma is er gelegenheid tot gezellig napraten tot uiterlijk 22:30 uur.

Locatie
De avond wordt in principe online gehouden. Je krijgt vooraf een beveiligde link toegestuurd voor deelname.

Kosten
Een bijdrage van €7,50. Een toelichting op deze kosten vind je op deze pagina.

Organisatie en begeleiding
Deze activiteit wordt georganiseerd door Stichting Pluk de Liefde. Pluk de Liefde organiseert activiteiten om gelijkgestemden bij elkaar te brengen of helpt mensen om dat te doen. We willen anderen graag laten ervaren hoe mooi polyamorie kan zijn, maar ook plek bieden voor gesprek, persoonlijke uitwisseling en nieuwe inzichten. Op deze activiteit zijn huisregels van toepassing die je kunt vinden op de website van Pluk de Liefde..

Aanmelden
Aanmelden kan uitsluitend via de website van Pluk de Liefde. Aanmelden en eventueel annuleren kan tot 3 dagen voor het event. Bij annuleren ontvang je de betaalde kosten terug, minus € 1,00 transactiekosten. Voor een goede uitwisseling hebben we een grens aan het aantal deelnemers. Vol = vol! We houden een wachtlijstje aan voor het geval er iemand uitvalt. Ongeveer 5 dagen van tevoren ontvang je per e-mail verdere details over het programma.

vrijdag 26 april 2024 20:00 tot vrijdag 26 april 2024 22:30
Online event
Online event