Overslaan en naar de inhoud gaan
Amsterdam
20
jul 2024
Den Haag
26
jul 2024
Haarlem
26
jul 2024
Nijmegen
09
aug 2024
Amsterdam
10
aug 2024

Meerminners #170: Hechten in meervoud

Veel liefde betekent voor veel nonmonogamisten ook meerdere gehechte relaties: de verbindingen op wie je bouwt, de gekozen mensen die je belt als er iets flink mis is, met wie je weet dat je 't leven aan kunt en met wie je rekening houdt als je levenskeuzes maakt.

Om tot zo'n basis te komen met één partner vraagt veel toewijding en tijd. Meerdere partners betekent exponentieel meer daarvan, want er zijn zo veel emotionele processen om rekening mee te houden! De intensiteit kan met vlagen erg groot zijn, wanneer je met je netwerk aan geliefden leert hoe het voor iedereen zowel emotioneel veilig als echt ontspannend vrij voelt. Vaak kom je vraagstukken tegen omtrent eigenwaarde, rekening houden, je eigen interne kompas blijven voelen, loyaliteitsconflict, kwetsbaar durven zijn, en onuitgesproken verwachtingen over wat een relatie hebben nou eigenlijk betekent. Soms is de angst om verlaten te worden gigantisch, soms voelt de berg vrees om ons open te stellen onneembaar.

Vanavond gaan we in gesprek over hoe meerdere gehechte relaties voor ons ieder werken, wat het mooi maakt en welke hobbels we erin tegenkomen. Verwacht geen oplossingen, maar wel herkenning en wat tips & trucs.

VOOR WIE?

Vanavond is iedereen welkom die bezig is met polyamorie/open relateren, en die daarin meerdere hechtingsrelaties heeft of dat wil. Weet je niet goed wat hechting in relaties betekent? Zoek dan eens op "hechtingstheorie in relaties".

Betekent nonmonogaam zijn voor jou dat je meer met daten en vrije seks bezig bent en minder met diepe relaties opbouwen, dan is deze avond waarschijnlijk minder relevant voor je.

PRAKTISCHE ZAKEN

- Wanneer: ma 15 april 2024.
- Hoe laat: 19.30u-22.00u (inloop vanaf 19.15u, napraten tot uiterlijk 23.00u)
- Waar: Boekwinkel Savannah Bay, Telingstraat 13 in Utrecht (je kunt boeken kopen als je zou willen!)
- Voertaal: Nederlands
- Aantal deelnemers: maximaal 20, gesprekken zijn in kleinere subgroepjes.
- Toegankelijkheid: er is een drempelplaat voor de ingang, maar het toilet is helaas niet goed rolstoeltoegankelijk. Wil je hulp meenemen (tolk, dier, andere begeleider), dan kan diegene probleemloos meekomen. We gebruiken twee aangrenzende ruimten, dus je kunt wat laveren met de hoeveelheid prikkels.

TICKETJES

Ticketverkoop is alleen vooraf, niet aan de deur. Er zijn drie traptreden:
- Budget (€9,-) voor mensen zonder betaald werk of met een uitkering, studenten, startende ZZP'ers.
- Standaard (€13,-) voor mensen in een stabiele financiële situatie.
- Support (€17,-) voor mensen in een zorgeloze financiële situatie.

Locatie    Boekwinkel Savannah Bay
Adres    Telingstraat 13, Utrecht
Datum    15 april 2024
Tijd    19.30u-22.00u (inloop vanaf 19.15u)
    
Organisatie    De Meerminners
roos@meerminners.nl

Organisatie

maandag 15 april 2024 19:30 tot maandag 15 april 2024 22:00
Online event