Overslaan en naar de inhoud gaan
Amsterdam
20
jul 2024
Den Haag
26
jul 2024
Haarlem
26
jul 2024
Nijmegen
09
aug 2024
Amsterdam
10
aug 2024

Poly Daten: Sprakeloos

De lente komt eraan! Tijd om elkaar weer te ontmoeten, om meer tijd met nieuwe mensen door te brengen en jezelf uit je winterslaap te trekken.

Sprakeloos is de plek waar polyamorie en tantra elkaar ontmoeten. Heb jij ruimte voor meer liefde of andere fijne connecties in je leven? Lijkt het je wel wat om de woorden in het daten even achter je te laten? Kom dan meedoen met Sprakeloos.

Wat gaan we doen? Daten! Sprakeloos is een begeleide middag waarop je gelijkgestemden en nieuwe connecties kunt ontmoeten. Net als in een speeddate (of eigenlijk: slow date), zul je steeds weer een ander tegenover je hebben. Echter, deze date middag is net even anders. Want er wordt alleen gesproken door de begeleiding. Hoe ontmoet je elkaar dan? Met je ogen. Met je glimlach. Met je handen. Met bewegingen. Met je energie. Geen zorgen, wij nemen de leiding en doen suggesties voor iedere ontmoeting. Kom je ook spelen?

Dit evenement is bedoeld voor mensen van 20 - 45 jaar die polyamorie of een andere vorm van ethische non-monogamie beoefenen. Omdat er heel veel variatie is in op wie mensen wel of niet vallen, houden we op deze middag weinig rekening met m/v/x. Dat betekent dat je ook 1-op-1 ontmoetingen zal hebben met iemand van een geslacht waar je voorkeur niet naar uit gaat. De oefeningen / suggesties zullen er hopelijk voor zorgen dat je ook dan een leuke ontmoeting kan hebben.

Schrik je van het woord tantra? Geen zorgen, zo spannend wordt het niet op deze middag. Kleren blijven aan en je wordt alleen aangeraakt als jij dat wil. En als het toch net te spannend wordt kun je er altijd voor kiezen om een stukje niet mee te doen.

Wees welkom! 
Op: zaterdag 23 maart, van 16-18u
@ Leiden, vlakbij Station Lammenschans
Investering: €18 
Tickets via: https://hipsy.nl/event/39526-poly-daten-sprakeloos

Er is plek voor 20 personen, dus wees er snel bij!

Organisatie

zaterdag 23 maart 2024 16:00 tot zaterdag 23 maart 2024 18:00
Online event