Overslaan en naar de inhoud gaan

Poly Spelletjesmiddag Leiden

Op zaterdag 9 maart is er een spelletjesmiddag voor ENM'ers in Leiden! Het doel van de middag is ontmoeten en van gedachten wisselen over polyamorie / ENM, onder het genot van een spelletje. Deze middag heeft geen programma. Er zullen spelletjes klaarstaan maar voel je vooral ook vrij om je eigen favorieten mee te nemen! Of om de spelletjes links te laten liggen en gewoon een bakkie te komen drinken en te kletsen.

Voor wie?
Heb of wil je een polyamoreuze relatie, of houd je je in je relatie bezig met open relating, vrije liefde en/of consensuele non-monogamie? Lijkt het je leuk om op een ongedwongen manier kennis te maken met anderen die daar ook zo in staan? Dan ben je welkom om mee te spelen.

Praktische informatie
Locatie: 'zakelijke' woonkamer in Leiden (niet bij iemand thuis). Precieze locatie ontvang je na aanmelding. Parkeren kan (beperkt) voor de deur. Met OV is makkelijker: 5 minuten lopen vanaf Leiden Lammenschans. Je fiets kan in de (onbewaakte) fietsenstalling.
Datum en tijd: zaterdag 9 maart, 14-17u
Investering: de middag is gratis. 
Meenemen: je favo spel, lekker eten/drinken om te delen (koffie en thee is aanwezig, alcohol is niet welkom)

Aanmelden en meer informatie via https://hipsy.nl/event/37376-poly-spelletjesmiddag-leiden

Organisatie

zaterdag 9 maart 2024 14:00 tot zaterdag 9 maart 2024 17:00
Online event