Overslaan en naar de inhoud gaan
Amsterdam
06
mrt 2024
Groningen
09
mrt 2024
Amsterdam
10
mrt 2024
Rotterdam
13
mrt 2024

Gespreksavond BiPoly

Een activiteit van Pluk de Liefde.

Sinds een jaar heb ik naast de relatie met mijn vriend ook een relatie met een vriendin erbij. Voor mijzelf erg verrijkend en leerzaam. Voor mijn omgeving is het lastiger. Ze kunnen me moeilijker plaatsen, heb ik het idee.

BiPoly – polyamoreus en biseksueel
Hoe is het om met liefde in meervoud bezig te zijn waarbij je relaties aangaat of aan wil gaan met iemand van de andere en ook dezelfde sekse? Wat maak jij mee? Wat zijn de ervaringen van anderen die ook biseksuele of queer gevoelens hebben?

Op deze avond ontmoet je mensen (mannen en vrouwen) die op deze weg zijn en met wie je kunt uitwisselen. Dat doen we door een uitgebreide kennismakingsronde. Vervolgens gaan we de diepte in met open vragen.

Vragen die aan bod kunnen komen
Wat betekent het voor je om op mannen, vrouwen, mensen te vallen?
Wat kom je tegen aan grenzen, belemmeringen?
Hoe wil jij verder, met jouw verlangens?
Voor de rest veel ruimte voor je verhaal, je eigen vragen en persoonlijke uitwisseling.

Doelgroep
Een ieder die zich herkent in de situatie van polyamoreus en biseksueel of queer (willen) leven.

Praktisch
Inloop vanaf 19:45 uur met koffie en thee. Vanaf 20:00 uur starten we met de kennismaking. Na afloop van het programma is er gelegenheid tot gezellig napraten tot uiterlijk 22:30 uur.

Locatie
De avond wordt in principe gehouden op een locatie in Den Bosch. Goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto. Indien nodig, wordt de avond online gehouden. Je wordt dan vooraf op de hoogte gesteld en je kunt in dat geval gratis annuleren.

Kosten
Een bijdrage voor zaalhuur, koffie, thee, en drankje van €10,00. Een toelichting op deze kosten vind je op deze pagina.

Organisatie en begeleiding
Deze activiteit wordt georganiseerd door Stichting Pluk de Liefde. Pluk de Liefde organiseert activiteiten om gelijkgestemden bij elkaar te brengen of helpt mensen om dat te doen. We willen anderen graag laten ervaren hoe mooi polyamorie kan zijn, maar ook plek bieden voor gesprek, persoonlijke uitwisseling en nieuwe inzichten. Op deze activiteit zijn huisregels van toepassing. Graag deze lezen voordat je je aanmeldt.

Aanmelden
Aanmelden kan uitsluitend via de website van Pluk de Liefde. Aanmelden en eventueel annuleren kan tot 3 dagen voor het event. Bij annuleren ontvang je de betaalde kosten terug, minus €1,00 transactiekosten. Voor een goede uitwisseling hebben we een grens aan het aantal deelnemers. Vol = vol! We houden een wachtlijstje aan voor het geval er iemand uitvalt. Ongeveer 5 dagen van tevoren ontvang je per e-mail verdere details over het programma.

vrijdag 16 februari 2024 20:00 tot vrijdag 16 februari 2024 22:30
Online event
Online event