Overslaan en naar de inhoud gaan

Polyamorie Noord Nederland Nieuwjaarsborrel

Op zondagmiddag 28 Januari vieren we met de "Polyamorie Noord Nederland" (PNN) community (facebook.com/groups/442083313545939) het nieuwe jaar op de eerste borrel van 2024. Net als vorig jaar doen we dit in Leeuwarden, maar deze keer in Grand Café Fire. De borrel is de hele middag, met optioneel ook lunch en/of diner:

12:00 Lunch
13:00 Inloop Borrel
13:30 Speech
19:00 Einde Borrel
Hierna is iedereen welkom om verder te kletsen en samen daar te eten.

Lunch/Diner en alle drankjes zijn voor eigen rekening en we gaan met de digitale pet rond voor hapjes en snacks.

Als je langskomt, meld je dan graag aan met een mailtje aan polynoordnl@gmail.com. Je krijgt dan een link naar een whatsapp groep voor de coördinatie en de voorpret, en je wordt op de hoogte gehouden van toekomstige borrels van PNN.

Locatie
De locatie is Grand Café Fire in Leeuwarden (fire-cafe.nl)

Kosten
Deelname is helemaal gratis. Je drankjes betaal je zelf. We vragen een kleine bijdrage voor de hapjes.

Organisatie en Contact
Deze nieuwjaarsborrel wordt georganiseerd vanuit de facebook community "Polyamorie Noord Nederland" (PNN) (https://www.facebook.com/groups/442083313545939). PNN organiseert ook de Poly Drinks Groningen, Zwolle en Leeuwarden.
E-mail: polynoordnl@gmail.com

Aanmelden
Als je wil komen, meld je dan aan per mail naar polynoordnl@gmail.com.

zondag 28 januari 2024 12:00 tot zondag 28 januari 2024 19:00
Online event