Overslaan en naar de inhoud gaan

Workshop online: Polysecure

Een activiteit van Pluk de Liefde.

Polysecure
Voor veel van ons is veilige gehechtheid niet meegegeven vanuit het gezin van herkomst. Op het moment dat je dan met polyamorie in de weer gaat, kun je oude onzekerheden en angsten tegenkomen. Of dit gebeurt bij je partner(s). Je innerlijke demonen of die van je geliefde(n) kunnen relaties grondig verzieken. Tegelijk is de confrontatie met triggers een kans om te ‘helen’. Jessica Fern, psychotherapeute en specialist in nonmonogame verbindingen, beschrijft in het boekje ‘Polysecure’ heel mooi welke mogelijkheden mensen hebben om een sterke verbondenheid met meerdere mensen op te bouwen.

We bekijken verschillende hechtingsstijlen, zoals Jessica Fern heeft omschreven. Aan de hand van onze eigen ervaringen onderzoeken we hoe je om kan gaan met pijntriggers. We bekijken hoe je jezelf en je geliefden kunt steunen om een meer veilige hechting te krijgen met elkaar. Hoe zie je je eigen hechtingsstijl? Welke pijnpunten doen zich voor? Wat maak je mee in polyrelaties? Is het mogelijk rekening te houden met pijntriggers en te groeien?

Praktisch
Inloop vanaf 19:45 uur met koffie en thee. Vanaf 20:00 uur starten we met kennismaking en presentaties. Na afloop van het officiële programma is er gelegenheid tot gezellig napraten tot uiterlijk 22:30 uur.

Locatie
De avond wordt online gehouden. Je krijgt vooraf een beveiligde link en verdere info toegestuurd.

Kosten
Een bijdrage van €7,50.

Organisatie en begeleiding
Deze activiteit wordt georganiseerd door Stichting Pluk de Liefde. Pluk de Liefde organiseert activiteiten om gelijkgestemden bij elkaar te brengen of helpt mensen om dat te doen. We willen anderen graag laten ervaren hoe mooi polyamorie kan zijn, maar ook plek bieden voor gesprek, persoonlijke uitwisseling en nieuwe inzichten. Op deze activiteit zijn huisregels van toepassing. Graag deze lezen voordat je je aanmeldt.

Aanmelden
Aanmelden kan uitsluitend via de website van Pluk de Liefde. Aanmelden en eventueel annuleren kan tot 3 dagen van tevoren. Bij annuleren ontvang je de betaalde kosten terug, minus €1,00 transactiekosten. Voor een goede uitwisseling hebben we een grens aan het aantal deelnemers. Vol = vol! We houden een wachtlijstje aan voor het geval er iemand uitvalt. Ongeveer 5 dagen van tevoren ontvang je per e-mail verdere details over het programma.

vrijdag 26 januari 2024 20:00 tot vrijdag 26 januari 2024 22:30
Online event
Online event