Overslaan en naar de inhoud gaan
Amsterdam
20
jul 2024
Den Haag
26
jul 2024
Haarlem
26
jul 2024
Nijmegen
09
aug 2024
Amsterdam
10
aug 2024

Polyamorieborrel Rotterdam

Zin om bij te praten met gelijkgestemden en nieuwe mensen te ontmoeten? De Polyamorieborrel Rotterdam is een informele borrel voor iedereen die zich bezighoudt met polyamorie of andere vormen van ethische non-monogamie, of daarin voor zichzelf geïnteresseerd is. Ervaringen uitwisselen, kennismaken en gezelligheid staan centraal. Ook een leuke gelegenheid om eens met meer partners tegelijk uit te gaan! Ben je voor het eerst? Geen nood! Je bent echt de enige niet. De sfeer is heel open. Immers, iedereen komt om anderen te ontmoeten. We maken je ook graag even wegwijs.

Locatie
Café Tiki's, aan de Hartmansstraat 16 A, 3012 VA Rotterdam, op loopafstand van metrostations Beurs en Eendrachtsplein en recht tegenover APCOA Parking Westblaak.

Kosten
Deelname is helemaal gratis. Je drankjes betaal je zelf.

Organisatie en Contact
Polyamorieborrel Rotterdam wordt georganiseerd door Liesbeth Lindeboom en William Altheer. E-mail: polyamorierotterdam@gmail.com.

Aanmelden
Voor een goede afstemming met de cafébaas, zouden we het erg op prijs stellen als je je wilt aanmelden. Dat kan via dit formulier. Je kunt op dat formulier ook aangeven of je op de hoogte gehouden wilt worden van toekomstige activiteiten van Polyamorie Rotterdam.

Organisatie

woensdag 20 december 2023 20:00 tot woensdag 20 december 2023 23:59
Online event