Overslaan en naar de inhoud gaan

Polyborrel Den Bosch

Zin om bij te praten met gelijkgestemden en nieuwe mensen te ontmoeten? De polyborrel den Bosch is bedoeld voor iedereen, jong en oud, die zich bezighoudt met polyamorie of andere vormen van ethische non-monogamie (ENM), of daarin geïnteresseerd is. Iedereen is van harte welkom, ongeacht leeftijd, gender/sekse, seksuele geaardheid, etniciteit, of relatievorm (mits ENM voor jou een echte optie is). De avond heeft geen vast format. Ervaringen uitwisselen, kennismaken en gezelligheid staan centraal. Ben je voor het eerst? Geen nood! Je bent echt de enige niet. De sfeer is heel open. Immers, iedereen komt om anderen te ontmoeten. We maken je ook graag even wegwijs. Het is een veilige ruimte waar wij elkaar kunnen ontmoeten en contact kunnen houden buiten de kaders van onze mono-heteronormatieve maatschappij.

Door wie wordt het georganiseerd?
Deze Polyborrel wordt georganiseerd door Pauline.

Locatie
Een gezellig café in het centrum van de stad, goed bereikbaar per openbaar vervoer en auto. De precieze details ontvang je na aanmelding.

Wanneer vind het plaats?
Op donderdag 14 december. Vanaf 20.00 ben je welkom om binnen te komen lopen en we houden op als de laatste weggaat of het café sluit.

Waar vindt het plaats?
In een café in de binnenstad van den Bosch. Als je je aanmeldt, ontvang je uiterlijk een paar dagen voorafgaand aan de borrel via e-mail de locatie. Je kunt ons vinden achterin het café, of vraag bij twijfel aan het barpersoneel.

Wat zijn de Kosten?
Deelname is helemaal gratis. Je drankjes betaal je zelf.

Welke huisregels gelden er?
Om de avond voor iedereen prettig te laten verlopen, hanteren we dezelfde huisregels voor borrels die door Pluk de Liefde georganiseerd worden. Je kunt deze huisregels hier vinden.

Hoe meld ik me aan?
Meld je aan door een mailtje te sturen naar polydenbosch@outlook.com. Graag aangeven met hoeveel mensen je wilt komen.

Organisatie

donderdag 14 december 2023 20:00 tot donderdag 14 december 2023 23:59
Online event