Overslaan en naar de inhoud gaan

Workshop MonoPoly

Pluk de Liefde organiseert 9 actieve avond­workshops over polyamorie in de periode september 2023 tot voorjaar 2024. Je kunt alle 9 avonden meedoen of je eigen selectie maken. Elke avond staat op zichzelf. In de agenda van Pluk de Liefde vindt je alle workshops. Je geeft je voor elke avond apart op.

Monopoly: mijn partner is poly, wat nu?
Bij sommige stellen gaan beide partners op dezelfde weg. Zij voelen zich aangetrokken tot de uitdaging van polyamorie en gaan allebei op zoek naar een nieuw lief. Het kan zijn dat één partner dat wel wil, maar dat de ander daar geen behoefte aan heeft. Als de ene partner polyamoreus wil leven en de ander monogaam, noemen we dat wel een ‘mono-polyrelatie’. Als polyamorist kun je niet ‘eisen’ dat je geliefde ook zo is als jij. Tegelijk lukt het een monogame partner ook niet om af te dwingen dat zijn of haar geliefde geen gevoelens voor anderen kan hebben.

Op deze avond verkennen we deze situatie en ook deze bijzondere relatievorm. We zetten ons in om begrip te hebben voor de situatie van de andere ‘partij’. En om meer inzicht te hebben in onze eigen drijfveren en verlangens.

De avond staat open voor monogame geliefden die graag eens hierover willen sparren en ook hun polyamoreus voelende partners. Het accent ligt op uitwisseling, bespreekbaar maken en helpende tips.

Praktisch
Inloop vanaf 19:45 uur met koffie en thee. Vanaf 20:00 uur starten we met kennismaking en presentaties. Na afloop van het officiële programma is er gelegenheid tot gezellig napraten tot uiterlijk 22:30 uur.

Locatie
De avond wordt in principe gehouden op een locatie in Den Bosch. Goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto. Indien nodig wordt de avond online gehouden. Je wordt dan vooraf op de hoogte gesteld en je kunt in dat geval gratis annuleren.

Kosten
Een bijdrage voor zaalhuur, koffie, thee, en drankje van €12,50.  Dit is inclusief het boekje Starterskit Polyamorie, dat je op deze avond na afloop meekrijgt.

Organisatie en begeleiding
Deze activiteit wordt georganiseerd door Stichting Pluk de Liefde. Pluk de Liefde organiseert activiteiten om gelijkgestemden bij elkaar te brengen of helpt mensen om dat te doen. We willen anderen graag laten ervaren hoe mooi polyamorie kan zijn, maar ook plek bieden voor gesprek, persoonlijke uitwisseling en nieuwe inzichten. Op deze activiteit zijn huisregels van toepassing. Graag deze lezen op de website van Pluk de Liefde voordat je je aanmeldt.

Aanmelden
Aanmelden kan uitsluitend via de website van Pluk de Liefde. Aanmelden en eventueel annuleren kan tot 3 dagen voor het event. Bij annuleren ontvang je de betaalde kosten terug, minus €1,00 voor transactiekosten. Voor een goede uitwisseling hebben we een grens aan het aantal deelnemers. Vol = vol! We houden een wachtlijstje aan voor het geval er iemand uitvalt. Ongeveer 5 dagen van tevoren ontvang je per e-mail verdere details over het programma.

donderdag 23 november 2023 20:00 tot donderdag 23 november 2023 22:30
Online event