Overslaan en naar de inhoud gaan

Polyborrel Eindhoven

Zin om bij te praten met gelijkgestemden en nieuwe mensen te ontmoeten? De Polyborrel Eindhoven is een informele borrel voor polyamoristen en degenen die daarin voor zichzelf geïnteresseerd zijn. Ervaringen uitwisselen, kennismaken en gezelligheid staan centraal. Ook een leuke gelegenheid om eens met meer partners tegelijk uit te gaan! Ben je voor het eerst? Geen nood! Je bent echt de enige niet. De sfeer is heel open. Immers, iedereen komt om anderen te ontmoeten. We maken je ook graag even wegwijs.

Locatie
Een gezellig café in het centrum van de stad, goed bereikbaar per openbaar vervoer en auto. De precieze details ontvang je na aanmelding.

Tijd
We beginnen om 20u en houden op als de laatste weggaat of het café sluit.

Kosten
Deelname is helemaal gratis. Je drankjes betaal je zelf.

Kijk voor meer informatie ook op de website van Pluk de Liefde.

Organisatie en Contact
Polyborrel Eindhoven wordt georganiseerd door Pluk de Liefde. Wil je nog wat meer informatie? Neem even contact op met Joost via joost@plukdeliefde.nl. Dit mailadres is niet voor aanmeldingen. Zie daarvoor hier beneden.

Aanmelden – verplicht
Omdat het soms zo storm loopt dat we de limiet van de cafébaas overschrijden is aanmelden verplicht, ook voor vaste gasten. Aanmelden kan via de website van Pluk de Liefde. Je ontvangt per mail een bevestiging met daarin details van de locatie. Een paar dagen voor de polyborrel sturen we nog een herinnering. Later ontvang je ook onze Polyzine. Mocht je daar geen prijs op stellen, dan kun je je op dat moment eenvoudig uitschrijven.

dinsdag 21 november 2023 20:00 tot dinsdag 21 november 2023 23:59
Online event