Overslaan en naar de inhoud gaan
Amsterdam
20
jul 2024
Den Haag
26
jul 2024
Haarlem
26
jul 2024
Nijmegen
09
aug 2024
Amsterdam
10
aug 2024

Polyborrel Leiden

Deze activiteit wordt georganiseerd door Herbert van Pluk de Liefde.

De vijfde polyborrel in Leiden van dit jaar gaat op weer een andere locatie plaatsvinden dan waar we de afgelopen keren te gast zijn geweest. Maar het wordt opnieuw een leuk café in de binnenstad. Net als voorgaande keren hanteren we geen vast format voor deze avond. Maar er is wél alle ruimte om onder het genot van een drankje ideeën, vragen, verhalen en ervaringen uit te wisselen en (opnieuw) met elkaar kennis maken. Kom je meeborrelen? Leuk! Je bent van harte welkom, of je nou praktiserend bent of niet, oud of jong, mono met aspiraties of poly in je uppie, maakt niet uit.

Wanneer gaat het zijn?
Let op, net als de locatie verandert ook de weekdag soms. De borrel is nu op vrijdag 3 november, vanaf 20:00 tot pakweg 23:00, of langer als het gezellig is. Misschien gaat er ook een mogelijkheid zijn om op dezelfde locatie wat te eten voordat de borrel begint. De details daarvan worden je tijdig toegestuurd als je je hebt aangemeld.

Waar gaat het zijn?
In een café / restaurant in de Leidse binnenstad. Als je je aanmeldt, krijg je uiterlijk een paar dagen van te voren via de mail de locatie toegestuurd. Vooraf aanmelden is dit keer echt nodig, want de borrel is op een nieuwe locatie. Laat alsjeblieft even weten met hoeveel mensen je denkt te komen.

Wat gaan de kosten zijn?
Je betaalt natuurlijk wel zelf wat je aan de bar bestelt. Maar voor deelname betaal je verder helemaal niets; deelname is gratis.

Welke huisregels gelden er?
Om de avond prettig voor iedereen te laten verlopen, hanteren we de huisregels voor borrels die door Pluk de Liefde georganiseerd worden. Je kunt die huisregels hier vinden.

Waar meld ik me aan?
Meld je aan door een mail te sturen naar polytoer@gmail.com. En mocht je vragen hebben over de borrel, dan kun je die ook op dit adres stellen.

vrijdag 3 november 2023 20:00 tot vrijdag 3 november 2023 23:00
Online event