Overslaan en naar de inhoud gaan
Rotterdam
10
apr 2024
Amsterdam
13
apr 2024
Leiden
18
apr 2024
Leiden
20
apr 2024

Polyborrel Leiden

Deze activiteit wordt georganiseerd door Herbert van Pluk de Liefde.

Deze polyborrel in Leiden gaat volgens traditie weer op een andere locatie plaatsvinden dan waar we de afgelopen keren te gast zijn geweest. Maar het wordt opnieuw een leuk café in de binnenstad. Net als voorgaande keren hanteren we geen vast format voor deze avond. Maar er is wél alle ruimte om onder het genot van een drankje ideeën, vragen, verhalen en ervaringen uit te wisselen en (opnieuw) met elkaar kennis maken. Kom je meeborrelen? Leuk! Je bent van harte welkom, of je nou praktiserend bent of niet, oud of jong, mono met aspiraties of poly in je uppie, maakt niet uit.

Wanneer gaat het zijn?
Let op, net als de locatie verandert ook de weekdag soms. De borrel is nu op donderdag 18 april, vanaf 20:00 tot pakweg 23:00, of langer als het gezellig is. De details daarvan worden je tijdig toegestuurd als je je hebt aangemeld.

Waar gaat het zijn?
In een café / restaurant in de Leidse binnenstad. Als je je aanmeldt, krijg je uiterlijk een paar dagen van te voren via de mail de locatie toegestuurd. Vooraf aanmelden is echt nodig, want de borrel is op een nieuwe locatie. Laat alsjeblieft even weten met hoeveel mensen je denkt te komen.

Wat gaan de kosten zijn?
Je betaalt natuurlijk wel zelf wat je aan de bar bestelt. Maar voor deelname betaal je verder helemaal niets; deelname is gratis.

Welke huisregels gelden er?
Om de avond prettig voor iedereen te laten verlopen, hanteren we de huisregels voor borrels die door Pluk de Liefde georganiseerd worden. Je kunt die huisregels hier vinden.

Waar meld ik me aan?
Meld je aan door een mail te sturen naar polytoer@gmail.com. En mocht je vragen hebben over de borrel, dan kun je die ook op dit adres stellen.

donderdag 18 april 2024 20:00 tot donderdag 18 april 2024 23:00
Online event