Valentine’s Afterparty


De liefde inspireert al eeuwen tot de mooiste liedjes. Van Bernart de Ventadorn via John Dowland naar PJ Harvey. En die van onszelf natuurlijk. En meervoudige liefde leidt tot meervoudige inspiratie.

Kom je eigen liedjes zingen of gedichten voordragen op de Valentine’s afterparty! Wij zorgen voor een podium, zanginstallatie, akoestische piano en hopelijk een zaal vol publiek. Als je wilt kunnen wij je begeleiden (ik speel op de piano alle akkoorden die jij me stuurt). Het is i.v.m. geluidsoverlast semi-akoestisch. Geen rockbands dus…

Een enkele cover is leuk uiteraard, maar we willen vooral een podium bieden voor jouw teksten. Die kunnen natuurlijk over alles gaan. Maar waar het hart vol van is…

Blijf je liever in de schaduw? Kom dan luisteren en laaf je aan al het moois! En na afloop is er natuurlijk alle ruimte om te kletsen en te drinken.

Kosten?                                  We maken kosten, zoals huur van zaal en apparatuur. Geef ter plekke gewoon een vrijwillige bijdrage, dan komt het vast goed.

Hoe?                                         Als je wilt performen mail mij dan op Lisette.Smits1@planet.nl , met het aantal nummers dat je zou willen doen en of je begeleiding wilt of niet. Ook als je misschien wel mee wil spelen maar geen eigen nummers hebt. Ik maak in overleg een mooi programma.

Hoe verder?                         Ik wil graag weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Dus graag een mailtje sturen als je wilt komen. Maar last-minute-gasten zijn net zo welkom! Hoe meer luisteraars, hoe beter.

If music be the food of love, play on!

Liefs, Lisette

datum/tijd

15 februari 2018
20:00

locatie

DOOR, Creatieve Broedplaats

Kaart wordt geladen...

Geef een reactie