PolyFeestBorrel Den Bosch


Vier de polyzomer in het gezellige Den Bosch op zaterdag 17 juni 2017!

We vieren de liefde in de zomer op zaterdag 17 juni. Een feestelijke borrel voor mensen die actief bezig zijn met polyamorie of daarin geïnteresseerd zijn. Op deze PolyFeestBorrel kun je ervaringen uitwisselen, nieuwe mensen ontmoeten of gewoon gezellig kletsen. Dit met een light programma. Iets tussen een Plukfeest en een Polyborrel in. De locatie borrelcafé ‘Jij en ik’ is gezellig en trendy, en ook klein en knus.

We beginnen vanaf 17:00 uur met een borrel en wat zomerhapjes. De drankjes betaal je zelf, de hapjes zijn bij de entree inbegrepen. Verwacht geen maaltijd. Als je nog echt wilt eten, kun je dat zelf in de omgeving doen.

We doen een eenvoudig ontmoetingsspel, om in gesprek te komen met mensen die je (nog) niet kent. Thema voor gesprek: “liefde in de zomer”.

Bij voldoende bezoekers is de ruimte besloten en alleen toegankelijk voor onze deelnemers tot ca 21:00 uur. Vanaf 22 uur is er een Djee en kan er gedanst worden. De ruimte is dan ook toegankelijk voor andere bezoekers van “Jij en ik”. Wie dan liever rustig wil praten, kan buiten of in de omgeving zelf een stillere plek zoeken.

Locatie

Den Bosch centrum op loopafstand van het station (en er gaan nachttreinen). Parkeren kun je (betaald) in diverse parkeergarages.

Café ‘Jij en ik’ is in de Karrenstraat 34. Een kleinschalig borrel café met één ruimte, waar alles gebeurt. Weinig zitplek, het blijft daardoor ook dynamisch!

Organisatie

De PolyFeestborrel wordt georganiseerd door stichting Pluk de Liefde

Kosten

€7,50.

Meer details en aanmelden

Het is nodig om je aan te melden. Wees er vroeg bij, want vorige keren waren alle kaartjes uitverkocht. We hebben een max, omdat de locatie kleinschalig is. Aanmelden kan op de site van Pluk de Liefde. Daar vind je ook meer details.

datum/tijd

17 juni 2017
17:00

locatie

Café Jij en Ik - Den Bosch

Kaart wordt geladen...
Deel deze pagina: Share on Facebook0Share on Google+0Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedIn0