Polydiner


Op 20 oktober is er een polydiner in Haarlem!

Ben je klaar met avonturieren en wil je trouw en betrouwbaar zijn naar je liefdespartners, de eerste (new love energy) poly verkenningen voorbij, ben je qua levenservaring lichtelijk gerijpt maar voel je je nog wel jong van geest, met je eigen innerlijk tevreden, zelfbewust en zelfkritisch, hou je van lachen, kun je in gezelschap van een groep iets van jezelf delen met anderen en wil je ook iets van anderen ontvangen, streef je naar harmonie en balans in jezelf en in je relaties, en ben je niet AL te complex qua eetwensen dan ben je van harte welkom bij ons.

Wij, Peter en Simone, leven al vele jaren polyamoreus met diverse hoogte- en dieptepunten en willen graag ervaringen delen met anderen, waarbij we het wenselijk vinden dat ook andere onderwerpen aan bod komen want ons polyleven kenmerkt slechts een deel van ons. Dit alles in een informele, huiselijke setting van max. 10 personen waarbij we zullen letten op een evenwicht in de deelname van mannen en vrouwen.

Wil je meedoen, stuur dan een e-mail naar PolyDinerHaarlem@gmail.com om je aan te melden. We vragen je een bijdrage van 15 Euro p.p. voor het avondeten en drinken. De exacte locatie zul je na aanmelding te horen krijgen via e-mail.

datum/tijd

20 oktober 2017
18:30 - 22:30

locatie

Polydiner

Kaart wordt geladen...
Deel deze pagina: Share on Facebook0Share on Google+0Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

Geef een reactie