polyborrel utrecht


Omdat de eerste keer goed is bevallen is er opnieuw een polyborrel in Utrecht. Deze keer kun je bovendien voorafgaand aan de borrel samen eten.

Wat?

Zin om bij te praten met andere non-mono’s en nieuwe mensen te ontmoeten? De Polyborrel ronDOM Utrecht is een informele borrel voor polyamoristen en degenen die in polyamorie geïnteresseerd zijn. Ervaringen uitwisselen, kennismaken en een relaxte sfeer staan centraal. Ook een prima gelegenheid om eens met meer leden van je polycule tegelijk uit te gaan! Ben je voor het eerst? Geen nood! Je bent echt de enige niet.

Wie dat leuk vindt kan zich ook aanmelden om vooraf samen te eten, in dezelfde informele setting. Ideaal voor mensen die de pret niet willen missen maar eerder naar huis willen, of die de pret nog wat willen oprekken.

Hoe laat?

De borrel start om 20.00 uur. Het eten start om 18.30.

Waar?

Een leuk café in het centrum van Utrecht. Het is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer en het menu biedt voor ieder wat wils. Details ontvang je na aanmelding.

Wat kost het?

Toegang is gratis. Consumpties en je eventuele maaltijd betaal je zelf.

Aanmelden of meer weten?

Aanmelden kan hieronder via een van de twee tickets, of neem contact op per mail: polyborrel_utrecht@outlook.com

Je kunt je aanmelden tot en met 20 januari voor het eten en tot en met 23 januari voor de borrel. Als je je per mail aanmeldt hoor ik graag met hoeveel personen je komt en of je alleen naar de borrel komt of ook mee-eet.

Na aanmelding ontvang je per mail een bevestiging met daarin details. Op 20 januari stuur ik je een herinnering. Controleer je spambox als je binnen 24 uur geen bericht hebt ontvangen. De ervaring leert dat daar nog weleens een bevestiging rondzwerft.

Journalist, onderzoeker, of andere professional? Ik vertel je graag meer over de afspraken die gelden voor jouw aanwezigheid.

datum/tijd

24 januari 2018
18:30 - 23:00

locatie

Utrecht

Kaart wordt geladen...


Aanmelden

Vanwege dat het evenement vandaag plaats vindt, worden er via de website geen aanmeldingen meer verwerkt; neem contact op met de organisator van dit evenement om te checken of er nog plaats is.

Deel deze pagina: Share on Facebook2Share on Google+0Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

Geef een reactie