Polyborrel ronDOM Utrecht


De derde polyborrel in Utrecht, dit keer in een iets andere ruimte. Ook deze plek barst van de sfeer, maar biedt meer privacy en bewegingsvrijheid. En omdat dat de vorige keer uitstekend beviel kunnen de liefhebbers voortaan voorafgaand aan de borrel samen eten.

Wat?
Zin om bij te praten met andere non-mono’s en nieuwe mensen te ontmoeten? De Polyborrel ronDOM Utrecht is een informele borrel voor mensen die in polyamorie geïnteresseerd zijn. Ervaringen uitwisselen, kennismaken en een open en relaxte sfeer staan centraal. Ben je voor het eerst of kom je alleen? Geen nood! Je bent echt de enige niet. Maar het is ook een prima gelegenheid om eens met meer leden van je polycule tegelijk uit te gaan.

Wie dat leuk vindt kan zich aanmelden om vooraf samen te eten, in dezelfde informele setting. Ideaal voor mensen die de pret niet willen missen maar eerder naar huis willen, of die de pret nog wat willen oprekken.

Hoe laat?
De borrel start om 20.00 uur. Het eten start om 18.30 uur.

Waar?
Een leuk café in het centrum van Utrecht. Het is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer en het menu biedt voor ieder wat wils. Details ontvang je na aanmelding.

Wat kost het?
Toegang is gratis. Consumpties en je eventuele maaltijd betaal je zelf.

Aanmelden of meer weten?
Aanmelden kan hieronder via een van de twee tickets, of neem contact op per mail: polyborrel_utrecht@outlook.com

Je kunt je aanmelden tot en met 8 april voor het eten en tot en met 10 april voor de borrel. Als je je per mail aanmeldt hoor ik graag met hoeveel personen je komt en of je alleen naar de borrel komt of ook mee-eet.

Na aanmelding ontvang je per mail een bevestiging met daarin details. Op 9 april stuur ik je een herinnering. Controleer je spambox als je binnen 36 uur na aanmelding niets hebt ontvangen. De ervaring leert dat daar nog weleens een bevestiging rondzwerft.

Journalist, onderzoeker, of andere professional? Ik vertel je graag meer over de afspraken die gelden voor jouw aanwezigheid.

datum/tijd

11 april 2018
18:30 - 23:30

locatie

Utrecht

Kaart wordt geladen...


Aanmelden

Soort ticket Plaatsen
Polyborrel met vooraf eten, vanaf 18.30
Polyborrel vanaf 20.00 uur

Je moet inloggen of registreren om te kunnen reserveren.


Deel deze pagina: Share on Facebook1Share on Google+0Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

Geef een reactie