Poly Praat Wellness Avond


Lieve mensen,

We missen het organiseren van polyamorie georiënteerde activiteiten. Daarom hebben wij het initiatief genomen om een poly praat / wellnessavond te organiseren.

Wij wonen sinds maart dit jaar met ons drieën samen op ons prachtige stekje vlakbij de bossen in Wapenveld en hebben aan huis onze mooie praktijkruimte met wellnessplein. De poly praat / wellness avond is bedoeld voor mensen die van sauna houden en op een relaxte manier over polyamorie gedachten willen uitwisselen. Er is geen voorstelronde en er zijn geen geplande groepsactiviteiten. Voor deze avond gelden dezelfde regels als in een gewone sauna. Dat betekent dat gewenste en ongewenste intimiteiten niet zijn toegestaan. Hier organiseren wij andere avonden voor. Deze avond is toegankelijk voor alleengaanden, stellen, trio’s enzovoort. Wij staan natuurlijk open om alle vragen over onze polyamoreuze relatie te beantwoorden.

Badjassen, handdoeken en slippers moeten jullie zelf meebrengen.

Aanmelden via info@purenature.nlterras

datum/tijd

17 november 2017
19:30 - 23:00

locatie

Pure Nature

Kaart wordt geladen...


Aanmelden

Vanwege dat het evenement vandaag plaats vindt, worden er via de website geen aanmeldingen meer verwerkt; neem contact op met de organisator van dit evenement om te checken of er nog plaats is.

Deel deze pagina: Share on Facebook0Share on Google+0Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

Geef een reactie