Poly Kerstdiner


Meer dan één lief en de feestdagen? Dat kan best een ingewikkelde combinatie zijn! Met wie ga je naar het kerstdiner van je familie? Of neem je gewoon al je liefs mee? En welke familie sla je over met het kerstdiner, er is tenslotte maar een beperkt aantal kerstavonden.

Om ervoor te zorgen dat er tenminste één kerstdiner is waar al je partners welkom zijn is er ook dit jaar weer het Poly Kerstdiner. Kom ook en neem al je liefjes mee!

Zaterdag 16 december
18.30-23.30 uur
Er is ruimte voor maximaal 15 personen dus meld je snel aan op info@polyamsterdam.nl.

Waar is het?
In Amsterdam Oost, Tidorestraat 123. Mocht je slecht ter been zijn, de locatie is op de vierde etage en er is helaas geen lift. De avonden beginnen altijd om 19.00u (inloop vanaf 18.30u).

Wat kost het?
15 euro per persoon, maaltijd en drankjes zijn inbegrepen. Ben je vegetariër, veganist of heb je een specifiek dieet of een voedselallergie dan wordt daar bij het eten uiteraard rekening mee gehouden. Laat het wel per e-mail even weten!

Aanmelden!
Stuur een e-mail naar info@polyamsterdam.nl. Je kunt op dit mailadres ook terecht met vragen.

datum/tijd

16 december 2017
18:30 - 23:00

locatie

Polyamoriecafé@Home

Kaart wordt geladen...


Aanmelden

Vanwege dat het evenement vandaag plaats vindt, worden er via de website geen aanmeldingen meer verwerkt; neem contact op met de organisator van dit evenement om te checken of er nog plaats is.

Deel deze pagina: Share on Facebook0Share on Google+0Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

Geef een reactie