Pluk de Liefde in het nieuwe jaar – PolyFeest


Vier een Gelukkig Nieuw Polyjaar, op een prachtige plek!

We vieren de liefde in het nieuwe jaar op vrijdag 12 januari 2018. Een besloten feest voor mensen die actief bezig zijn met liefde in meervoud of daarin voor zichzelf geïnteresseerd zijn. Op deze avond kun je ervaringen uitwisselen, nieuwe mensen ontmoeten, een goed gesprek hebben of gewoon gezellig kletsen, in een feestelijke sfeer.

Organisatie

Het feest wordt georganiseerd door Pluk de Liefde.

Winkel van Sinkel

De locatie

Het is ons weer gelukt een superlocatie te regelen voor dit feest. Hartje centrum van Utrecht aan de Oude Gracht. De ‘Winkel van Sinkel’, een sfeervol pand met een geweldige uitstraling. Wij hebben de royale feestzaal op de eerste verdieping, met uniek uitzicht op de Oude Gracht en de Dom. Daarnaast hebben we op de Gaanderij ruimte waar je rustig kunt chillen en gezellig met elkaar kunt praten.

Het thema: ‘Liefde in 2018!’

Je bent welkom vanaf 19:30 uur, voor een borrel en wat hapjes. De drankjes betaal je zelf, de hapjes zijn bij de entree inbegrepen.

Vervolgens hebben we een kennismakingsronde, voor wie dat wil, in groepjes. Met andere mensen wissel je uit over je verwachtingen en ervaringen over ‘liefde’.

Later op de avond kan iedereen die daar zin in heeft dansen. We zorgen voor muziek die dit mogelijk maakt. Mensen die liever willen blijven praten, kunnen dat op de Gaanderij doen, een plek waar we zitjes inrichten.

Datum/tijd

12 januari 2018 vanaf 19:30 – 1:00 uur.

Kosten

Aantrekkelijke korting voor early birds, dan betaal je slechts €12,50 t/m 30 november 2017. Daarna zijn de kosten €17,50. Inschrijven is mogelijk t/m 10 januari, tenzij eerder uitverkocht.

Meer informatie en aanmelden

Het is noodzakelijk om je aan te melden. Wees er vroeg bij, want vorige keren waren alle kaartjes uitverkocht! Voor meer informatie en aanmelden, ga naar de site van de site van Pluk de Liefde.

datum/tijd

12 januari 2018
19:30

locatie

Winkel van Sinkel

Kaart wordt geladen...
Deel deze pagina: Share on Facebook0Share on Google+0Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

Geef een reactie