Persoonlijk Polygesprek


Polyamorie kan erg mooi en verrijkend zijn, maar soms is het uitdagend en dan is fijn als je bij iemand een luisterend oor vindt. Er zijn inmiddels flink wat borrels en praatgroepen waar je terecht kunt om ervaringen uit te wisselen met gelijkgestemden. Maar soms wil je wat dieper graven of meer ingaan op jouw eigen situatie. Of je vindt het niet prettig om je vragen in een grotere groep te delen. Dan is een persoonlijk polygesprek misschien iets voor jou.

Wat is een Persoonlijk Polygesprek?

Een persoonlijk polygesprek is niks anders dan een gewoon, persoonlijk gesprek tussen jou en ons over jouw vraag. Waar het over gaat, dat bepaal jij. Wij luisteren, proberen de situatie te verhelderen en kunnen misschien ervaringen delen. Je kunt alleen komen of met je partner(s).

Wie zijn wij?

Wij zijn Marion en Joost, wij leven sinds zeven jaar polyamoreus. Wij zijn géén relatiecoach, wel ervaringsdeskundig. Vanuit onze professie hebben we beiden ervaring met het begeleiden van mensen.

Waar vindt het gesprek plaats?

We voeren gesprekken op verschillende plaatsen in Nederland en België, steeds in een informele atmosfeer, in een rustig café in het centrum van de stad. Deze keer zitten we in Eindhoven. Details ontvang je na aanmelding.

Meer informatie en aanmelden

Ga naar de site van Pluk de Liefde

datum/tijd

30 mei 2018
19:00 - 23:00

locatie

Eindhoven

Kaart wordt geladen...