Meerminners – Solo & Poly


Op maandag 27 november organiseert Roos een praatgroep van de meerminners in Utrecht. Deze keer met het thema ‘Solo & Poly’.

De solopolyamorist is volgens Simone van Saarloos hèt alternatief voor monogamie, die zij benoemt als ‘de single in verbinding’. Vaak kom je als solopoly verwachtingen van vervlechting en vastigheid tegen in je contacten. Dat een relatie pas telt als er aan voorwaarden wordt voldaan. Vanavond spreken we over hoe je als polyamorist zonder relatieroltrapwens je relateren vormgeeft

Als solopoly kom je regelmatig verwachtingen tegen, binnen en buiten je relateren. Dat een relatie pas telt als er aan voorwaarden wordt voldaan, zoals dat je het een relatie noemt, of dat je je lief meeneemt naar je ouders, of dat je vastomlijnde toekomstplannen hebt. Allemaal zaken die niet nodig zijn om waardevolle contacten te hebben. Daarbij is het ook opletten: omdat je je niet makkelijk laat definiëren, stappen mensen gemakkelijk over je heen. Tweede viool spelen of afgebroken contacten kunnen het gevolg zijn.

De avond zal plaatsvinden bij Roos thuis en voor kaartjes kun je een keuze maken tussen drie typen tickets afhankelijk van je financiële situatie (€4-€12). Voor meer informatie en tickets kun je een kijkje nemen op Roos’ website.

datum/tijd

27 november 2017
19:15 - 22:00

locatie

Meerminners

Kaart wordt geladen...
Deel deze pagina: Share on Facebook0Share on Google+0Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

Geef een reactie