Meerminners – uit de kast


Op donderdag 8 november organiseert Roos opnieuw een praatgroep van de meerminners in Utrecht. Deze keer is het thema ‘uit de kast’.

Zoals met een niet-normatieve gender- of seksuele uiting, is ook een alternatieve relatievorm iets waarmee je uit de kast komt. Hoe en wanneer je dat ‘t best doet, dat verschilt natuurlijk per persoon maar ook per setting. Vertel je op je werk over dat je met verschillende mensen tegelijk date? Wanneer zeg je tegen je nieuwe vlam dat je polyamoreus leeft? Weten je ouders van je verschillende geliefden? En hoe ga je om met reacties als ‘…maar dat zou ik niet kunnen’, ‘…dus da’s eigenlijk geoorloofd vreemdgaan’, ‘…en doen zij het dan ook met elkaar’?

Eén ding is zeker: uit de kast gaan is niet een moment, maar iets wat je blijft doen. Daar kun je wel wat steun van gelijkgestemden in gebruiken, dus daarom gaan we vanavond opnieuw in gesprek over dit immer relevante onderwerp.

De avond zal plaatsvinden bij Roos thuis en voor kaartjes kun je een keuze maken tussen drie typen tickets afhankelijk van je financiële situatie (€4-€12). Voor meer informatie en tickets kun je een kijkje nemen op Roos’ website.

datum/tijd

08 november 2017
19:15 - 22:00

locatie

Meerminners

Kaart wordt geladen...
Deel deze pagina: Share on Facebook0Share on Google+0Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

Geef een reactie