Meerminners – Transformatie


Op 7 juni organiseert Roos een nieuwe avond voor de meerminners met het thema ‘transformatie.’

Eén ding is zeker: niets is zeker. In non-monogame relaties veranderen er vaker en andere dingen dan in mainstream relaties. Want de vorm staat niet vast, van hoe je je relatie noemt tot hoe die zich ontwikkelt. Het hoeft niet volgens het format van huisje-boompje-beestje te eindigen en dat biedt spannende, soms onvoorspelbare mogelijkheden.

Ook zijn er meer factoren van invloed. Nieuwe geliefden van zowel jezelf als je partners veranderen de dynamiek in je relaties. Wil je of heb je kinderen, dan is dat een game changer die z’n weerga niet kent. Uit elkaar gaan kan een hele andere lading krijgen wanneer het niet over afbreken gaat, maar over transformatie van de verbinding. En elke verandering heeft een rimpeleffect dat tot drie verbindingen verder merkbaar is.

Tijdens deze avond maken we ruimte voor de grootscheepse veranderingen die je in je polyamoreuze bestaan tegenkomt. Zeker als je op dit moment in een turbulente tijd zit is deze avond voor jou. Verwacht ruimte voor intensiteit, verwarring en gemixte gevoelens.

De avond zal plaatsvinden bij Roos thuis en voor kaartjes kun je een keuze maken tussen drie typen tickets afhankelijk van je financiële situatie (€5-€15). Voor meer informatie en tickets kun je een kijkje nemen op Roos’ website.

datum/tijd

07 juni 2018
19:30 - 22:00

locatie

Meerminners

Kaart wordt geladen...

Geef een reactie