Meerminners – In ‘t midden


Op 9 mei organiseert Roos wederom een avond vanuit de meerminners. Dit keer ligt de focus op degene in het midden.

Elke positie in een poly-netwerk heeft z’n charmes. Degene in het midden komt er voor de buitenwereld vaak het charmantst vanaf. Ze hebben immers meerdere geliefden en dus ook de lusten daarvan. En het is ook heerlijk! Kunnen baden in de overdaad aan liefde en verbinding, altijd goed gezelschap om je heen, een netwerk van betrokkenheid…

Bijkomstig zijn overmatig plannen en afstemmen, met pijn en moeite tijd alleen vinden en altijd alert zijn: wie zei wat waar en wanneer ook alweer? En als er ergens in de keten iets overwachts gebeurt vraagt dat van jouw flexibiliteit het meest.

Vanavond praten we over hoe het is als je in het midden staat. De lusten en lasten, het gedoe en het plezier, ze komen allemaal aan de orde. En we wisselen tips en trucs uit voor zelfzorg. Want dat schiet er nog wel eens bij in.

De avond zal plaatsvinden bij Roos thuis en voor kaartjes kun je een keuze maken tussen drie typen tickets afhankelijk van je financiële situatie (€5-€15). Voor meer informatie en tickets kun je een kijkje nemen op Roos’ website.

datum/tijd

09 mei 2018
19:15 - 22:00

locatie

Meerminners

Kaart wordt geladen...
Deel deze pagina: Share on Facebook0Share on Google+0Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

Geef een reactie