Meerminners – De Mono’s


Op 22 maart organiseert Roos wederom een avond vanuit de meerminners. Dit keer ligt de focus op monogamisten die een relatie hebben met een poly-persoon.

Wat nou als je partner een polyamoreus leven heeft/wilt, en jij hebt die behoefte niet? Als monogamist is dat een uitdaging. Want je lief wil dan wel anders dan anders, maar voor jou hoeft dat niet zo nodig. De gevoelens van jaloezie, onduidelijkheid over de betekenis van jullie band en hectisch planwerk krijg je erbij. Ook kan het zoeken zijn met betrekking tot de toekomst: hoe vind je daar de gemeenschappelijkheid in?

Deze avond is speciaal voor mono-personen met een non-mono geliefde. We gaan in gesprek over de (on)zekerheden, gevoelens van druk en onoverkomelijkheid en ook over wat je helpt om je mono-poly-relatie fijn te maken voor jou.

Ben je polyamoreus en wil je (mee)komen? Je bent welkom als steun en luisteraar, met de bijsluiter dat deze avond niet over jouw beleving gaat. De focus ligt op de monogame kant.

De avond zal plaatsvinden bij Roos thuis en voor kaartjes kun je een keuze maken tussen drie typen tickets afhankelijk van je financiële situatie (€5-€15). Voor meer informatie en tickets kun je een kijkje nemen op Roos’ website.

 

datum/tijd

22 maart 2018
19:15 - 22:00

locatie

Meerminners

Kaart wordt geladen...
Deel deze pagina: Share on Facebook0Share on Google+0Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

Geef een reactie