Meerminners – Een Groot Geloof


Op 15 maart organiseert Roos wederom een avond vanuit de meerminners. Dit keer is het thema geloof.

“Gij zult niet echtbreken”, zo luidt de zevende van De 10 Geboden, want vreemdgaan is slecht. Hoe werkt dit dan met polyamorie, waarbij iedereen weet van alle geliefden en er nog mee instemt ook? Op welke manieren gaat polyamorie voor jou hand in hand met een religieus leven?

We gaan vanavond in gesprek over de combinatie van geloof en polyamorie. Je hedendaagse beleving van liefde, God, je gebedshuis en gemeenschap, en spiritualiteit daarin zijn welkom. Ook is er vanavond aandacht voor wanneer religie je polyamoreuze leven juist bemoeilijkt heeft. We snijden bijvoorbeeld thema’s aan als geïnternaliseerde schuldgevoelens en uitsluiting uit gemeenschappen.

Voor deze avond vraagt Roos je om te komen met een open blik en je eigen ervaring. Anderen overtuigen van jouw (non-)religieuze gelijk is niet nodig.

De avond zal plaatsvinden bij Roos thuis en voor kaartjes kun je een keuze maken tussen drie typen tickets afhankelijk van je financiële situatie (€4-€12). Voor meer informatie en tickets kun je een kijkje nemen op Roos’ website.

datum/tijd

15 maart 2018
19:15 - 22:00

locatie

Meerminners

Kaart wordt geladen...
Deel deze pagina: Share on Facebook0Share on Google+0Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

Geef een reactie