Meerminners – Maar hoe moet het dan met de kinderen?!


Op maandag 22 januari organiseert Roos weer een praatgroep van de meerminners in Utrecht. Deze keer is het thema kinderen.

Non-monogame relaties gaan gepaard met veel praten, afstemmen en plannen. Een extra uitdaging hierin zijn kinderen. Want natuurlijk gaan de kinderen voor ieder ander: ze hebben zorg en aandacht nodig en zijn een verrijking van iedereen om ze heen. Maar de combinatie van poly & kinderen is uitdagend voor verschillende partijen. Hoe kun jij, als ouder, verantwoordelijk daten? Hoe zorg je dat je geen fronten krijgt: de “leuke” dingen bij je nieuwe lief, de sleur en verantwoordelijkheden bij je eerste partner? En als dat dan goed gaat, stel je je nieuwe geliefde dan voor aan je kinderen, en onder welke titel? Wie slaapt waar en hoe leg je dat aan hen uit?

En dan vanaf de kant zonder kinderen: hoe date je met iemand die (kleine) kinderen heeft? Hoe ga je om met deze metamours, met wie jij nooit om aandacht en liefde kunt concurreren? En hoe geef jij jouw wensen en grenzen aan, juist wanneer de kinderen altijd voorgaan?

De avond zal plaatsvinden bij Roos thuis en voor kaartjes kun je een keuze maken tussen drie typen tickets afhankelijk van je financiële situatie (€4-€12). Voor meer informatie en tickets kun je een kijkje nemen op Roos’ website.

 

datum/tijd

22 januari 2018
19:15 - 22:00

locatie

Meerminners

Kaart wordt geladen...
Deel deze pagina: Share on Facebook0Share on Google+0Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

Geef een reactie