Extended Love Polyamory Café


Wat is een relatie voor jou? Een vervullende, verdiepende en passionele connectie die je leven tot ongekende hoogtepunten leidt of een veilige basis om van daaruit je leven te leiden?
Zijn relaties leidend (zoek je activiteiten die je samen kunt doen) of zijn je activiteiten leidend (zoek je mensen om die mee te kunnen doen)?
Hoeveel vrijheid permitteer jij je in relaties? Een behoefte aan vrij spel voor de één kan voor de ander aanvoelen als los zand.
Een behoefte aan een duurzame verbinding kan voor de ander aanvoelen als keurslijf. Het speelt een rol of je ‘space addict’ of ‘love addict’ bent (termen uit de co-dependency).
Voel je je wel eens aangetrokken tot iemand anders dan je vaste partner?
Hoe ga je met jaloezie om? Probeer je het te vermijden of te onderzoeken?
Wat lever je in voor je vrijheid? Wat voor concessies doe je om verbinding te krijgen?
Doe je wat van je verwacht wordt of maak je je eigen keuzes?

Op zaterdag 3 maart een dag om over deze onderwerpen van gedachten te wisselen. Polyamorie, open relaties, vrije liefde zijn thema’s met een hele lading aan verwachtingen, vooroordelen, verlangens en emoties. Wanneer we in gesprek gaan met mensen die hiermee werkelijk ‘experimenteren’, komen we ook het hele scala aan menselijke emoties tegen: verlangen, opwinding, jaloezie, vrijheidsdrang, verbindingsdrang, nesteldrang, huidhonger, angst en vertwijfeling etc. Relateren… het is ingewikkeld.
Maar dat hoeft geen reden te zijn om het uit de weg te gaan. Juist het in contact gaan en blijven over deze precaire onderwerpen kan verdieping brengen. Door te delen met anderen die ook met deze onderwerpen bezig zijn, krijgt het een meerwaarde.

’s Middags dialoog en aansluitend gezamenlijke warme maaltijd. ’s Avonds voor de liefhebbers de film ‘Wild orchid’, een broeierig, speels controversieel drama over relateren en seksualiteit en verder volop tijd om elkaar informeel te ontmoeten bij een drankje aan de bar, chillend in de zaal of in de sauna van Djoj.
Om 23:00 is het programma weer ten einde.

All-inclusive voor € 35,–
Meld je aan via www.extendedlove.nl/contact-aanmelden.

datum/tijd

03 maart 2018
15:00 - 23:00

locatie

Centrum Djoj

Kaart wordt geladen...

Geef een reactie