de stichting

doel

Het doel van de stichting is het bevorderen van het delen van informatie, kennis en ervaring op het gebied van (meervoudige) liefdesrelaties en het bieden van de mogelijkheid gelijkgestemden te ontmoeten, zowel virtueel als in real life. Daarnaast streeft de stichting naar meer acceptatie van polyamorie in de samenleving en politiek. De stichting heeft een ideëel doel en geen winstoogmerk. Wil je op de hoogte blijven van activiteiten op het gebied van polyamorie? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

bestuur

Het bestuur bestaat uit Isabeau Jensen (24, voorzitter), Dirk Torn (50, penningmeester) en Jemma Middleton (24, secretaris). Dirk Torn heeft als bedrijfsadviseur kennis van financiële zaken. Hij heeft veel ervaring met bestuurswerk, vooral in de zakelijke markt. Isabeau Jensen heeft bestuurservaring opgedaan bij de studentenvakbond. Daarnaast is zij penningmeester van het ROCOV (Regionaal Overleg Consumentenbelangen Openbaar Vervoer). Isabeau heeft met haar 24 jaar dus al een dijk van een bestuurservaring en ze heeft in juni 2016 de voorzittershamer overgenomen van Benny Lobo. We hopen van harte dat met deze jonge voorzitter ook jongeren zich meer thuis zullen voelen bij polyamorie.nl! Bovendien vinden wij het belangrijk dat zij zich actief zal inzetten voor emancipatie en wet-& regelgeving voor polyamoristen. Jemma deed in 2017 antropologisch onderzoek naar polyamorie en intimiteit voor haar master en raakte zo in contact met de stichting.

Met z’n drieën zijn ze actief met het informeren en ondersteunen van degenen die kiezen voor, gestimuleerd worden door en geïnteresseerd zijn in zaken rondom polyamorie en aanverwante levensstijlen.

jouw hulp is welkom

Is er geen polyamoriecafé of polyborrel bij jou in de regio? Organiseer het zelf! We helpen je er graag bij en zijn de eerste keer aanwezig ter ondersteuning. Neem contact op, dan helpen we je mee.
Wil je bijdragen aan deze site door het schrijven van blogs of andere artikelen, heb je aanvullingen of correcties of wil je op een andere manier helpen? Je bent meer dan welkom, vul het contactformulier in en we nemen contact met je op.

Niet zelf een borrel organiseren maar toch polyamorie een warm hart toedragen?
Steun ons! Doneer op NL65INGB0006612698 t.n.v. Stichting Polyamorie Nederland. Donaties worden gebruikt om de website, nieuwsbrief en onze politieke activiteiten draaiende te houden.

ontstaansgeschiedenis polyamorie.nl en spn

In 2005 richtte Ageeth Veenemans polyamorie.nl op. Ook schreef zij het boek Ik hou van twee mannen, waarmee ze polyamorie in Nederland op de kaart zette. In augustus 2014 heeft SPN de website overgenomen van Ageeth. SPN is 1 juli 2014 opgericht door Brigitte van Geffen, Jan Tromp, Helene Baayen en Benny Lobo.