activiteiten

Wil je ervaringen delen? We hebben een forum een Facebookgroep voor virtuele ontmoetingen en op verschillende plaatsen worden bijeenkomsten georganiseerd. Die komen ook in de nieuwsbrief. Meld je daarvoor aan als je op de hoogte wilt zijn van de actuele agenda.

De stichting biedt een platform aan organisatoren van polyamorieactiviteiten; deze vallen dan ook onder de verantwoordelijkheid van de organisator en niet van de stichting.

Is er geen polyamoriecafé of polyborrel bij jou in de regio en lijkt het je leuk dit zelf te organiseren? We helpen je er graag bij en zijn de eerste keer aanwezig ter ondersteuning. Neem contact op, dan sturen we je tips en adviezen. De aanmeldingen en bevestigingsmails verlopen via een geautomatiseerd systeem op deze site, dus daar hoef je niet tegenop te zien.

polyamoriecafé

Het polyamoriecafé is een groepsgesprek in besloten kring. In tegenstelling tot de polyborrel kent het polyamoriecafé een programma. Na een voorstelronde brengen de deelnemers gespreksthema’s in, waar we, afhankelijk van de groepsgrootte, in een of meer groepen over doorpraten.  Deze avond is, net als alle avonden, open voor iedereen die behoefte heeft om te praten over non-monogamie in de breedste zin van het woord. De ervaringen van bezoekers, ook van monogame partners die meekomen, zijn zeer positief. Deelnemers voelen zich gehoord en gerespecteerd en zij ervaren het als een grote opluchting om in alle openheid ervaringen te kunnen delen. Om de kwaliteit en diepgang van de avonden te bevorderen en te waarborgen is het maximum aantal deelnemers gesteld op 25. Deelname vindt alleen plaats door vooraf aan te melden.

Polyamoriecafé’s worden op verschillende plaatsen in Nederland georganiseerd. Hieronder een overzicht van de plaatsen met hun de organisatoren. Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Groningen:
Ik de wandeling

Benny Lobo (klik op de naam om de organisator te mailen)

Heerde, Gelderland:

Helene Baayen en Jan Tromp (klik op de naam om de organisator te mailen)

Amsterdam:

Non-mono circle (klik op de naam om naar de website te gaan)

Utrecht:

In Utrecht wordt door de Meerminners avonden georganiseerd.

polyborrels, -picknicks en -filmavonden

Naast de polyamoriecafé’s worden ook regelmatig polyborrels georganiseerd. Deze zijn vooral gericht op ontmoeten. In tegenstelling tot de polyamoriecafé’s is er geen programma, geen georganiseerde discussie en er zijn geen kosten, behalve dat wat je zelf drinkt. Je praat met wie en over wat je wilt. Ervaringen uitwisselen, nieuwe mensen ontmoeten, een goed serieus gesprek, gewoon kletsen, alles is mogelijk. Iedereen komt om andere mensen te ontmoeten. Heel vrijblijvend, laagdrempelig en vooral erg gezellig. Verder zijn er incidenteel polypicknicks, filmavondjes in huiselijke kring, gezamenlijk naar een voorstelling in de schouwburg enz. Als de organisator dat wil, komen die activiteiten ook in de agenda hier op de site. Enkele organisatoren die regelmatig polyborrels en polypicknicks organiseren:

Amsterdam:
Voetjes Peter

Peter (klik op de naam om de organisator te mailen)

Eindhoven:
Joost

Joost (klik op de naam om de organisator te mailen)